Timotheos Werkgroep Ede-Wekerom

Werkgroep Ede is een groep die tegelijkertijd is ontstaan met de uitzending van Bep Klok in 2014. In 2014 is Bep vertrokken naar Malawi en heeft de werkgroep achtergelaten die haar nu steunt vanuit Nederland. De opbrengst van de georganiseerde acties zijn voor Stichting Timotheos, maar vooral voor het werk van Bep. De groep is een enthousiaste jonge werkgroep waarvan verschillende leden een kijkje hebben genomen in het verre Malawi.

De jaarlijkse psalmzangavond is elk jaar weer een hoogtepunt waar Bep haar persoonlijke belevenissen vertelt vanuit haar werkveld. Ook de jaarlijkse verkoping -wat tegelijkertijd het startpunt is voor een fietstocht- mag als succesvol worden ervaren. We zijn dankbaar voor de opbrengsten die de georganiseerde acties al opgebracht hebben en hopen op deze manier vanuit Nederland het werk van Bep en Stichting Timotheos te steunen.

 

Nieuws

 

Zomerbox-actie I De verkoping op bestelling

Ter ondersteuning van Stichting Timotheos organiseert werkgroep Ede een (digitale) verkoopactie. Dit is een alternatief voor onze jaarlijkse zomermarkt die vanwege het coronavirus niet kan doorgaan. We worden hierin gesteund door leveranciers die een groot aantal producten gratis of met een mooie marge beschikbaar stellen. De opbrengst is volledig bestemd voor het werk van Bep

Lees verder