Momenteel zitten er in ons scholieren sponsorprogramma bijna 450 scholieren die hulp van ons ontvangen. Wij betalen hun schoolgeld en andere alle andere studie gerelateerde kosten. De scholieren zijn verdeeld over de vier leerjaren.

Schoolboeken

De voortgezet onderwijs scholieren moeten examens afleggen in de tweede en vierde klas van het voortgezet onderwijs. Als ze het examen in de tweede klas gehaald hebben, mogen ze verder met de derde klas. Aan het einde van de vierde klas is er een nieuw examen. Dit is een moeilijk examen. Om de scholieren op een goede manier voor te bereiden op hun examens is het noodzakelijk dat ze de beschikking hebben over schoolboeken. De scholen geven hen deze boeken niet. Ook hebben ze zelf geen geld om deze boeken te kopen. Daarom zijn we gestart met een bibliotheek waar scholieren de schoolboeken kunnen lenen. Gezien het feit dat er steeds meer scholieren worden opgenomen in het scholieren sponsorprogramma, is het noodzakelijk om de bibliotheek uit te breiden.

Na het afleggen van het examen, moeten ze de boeken teruggeven en worden de boeken uitgeleend aan andere scholieren. Het is dus een investering voor langere termijn.

Kosten

Nodig voor aanvullen bibliotheek: € 2.300,-Doneren € -