Adopteer een weeskind

Er zijn verschillende kinderzorgcentra gerealiseerd waar dagelijks kinderen komen voor een maaltijd, extra lessen en om te luisteren naar het Bijbelverhaal. De kinderen krijgen daarnaast ook kleding, schoolbenodigdheden, een mat om op te slapen, etc. Voorwaarde is dat de kinderen naar school gaan. De jongste kinderen gaan naar de kleuterschool van Timotheos Foundation. De ouderen naar de plaatselijke basisschool.

Meer informatie

Adopteer een kleuterschool

Kinderen gaan in Malawi pas vanaf 6 jaar naar school en komen dan soms in klassen terecht met wel 200 kinderen. Op verschillende plaatsen in Malawi is een gemeente van de RPC begonnen met het opstarten van kleuterscholen. Op de kleuterscholen wordt elke dag een verhaal uit de Bijbel verteld en leren de kinderen alvast wat voorbereidend rekenen en taal zodat ze, wanneer ze naar school mogen, goed mee kunnen komen. Na de les krijgen ze een maaltijd.

Meer informatie

Adopteer een scholier

In Malawi moet voor het voortgezet onderwijs schoolgeld worden betaald. Dit is voor veel jongeren op het platteland een groot probleem. Om hen toch de mogelijkheid te geven om verder te leren betaalt de stichting alle kosten die nodig zijn om naar school te gaan. Deze scholieren krijgen ook 2-wekelijks catechisatie.

Meer informatie

Aanmelding

Wilt u een scholier, weeskind of kleuterklas sponsoren? Stuur een e-mail met uw gegevens naar adoptie@timotheos.nl of bel Geesje Vogelaar 0577-491790.