Timotheos werkgroep Staphorst

Werkgroep Staphorst bestaat momenteel uit zes personen en houdt jaarlijkse verschillende activiteiten om geld in te zamelen voor het werk van de stichting wat gedaan mag worden in Malawi. Zo organiseren we bijv. ieder jaar de kip- en zalmrollade actie, viswedstrijd voor de jeugd, oud ijzer actie, knutselmiddag voor de kinderen etc.. Doormiddel van deze activiteiten proberen wij ook de stichting meer bekendheid te geven en het werk, van ‘onze veldwerkers’ en vele andere die zich inzetten voor de stichting, te promoten.

Als werkgroep stellen wij uw steun erg op prijs. Iedere vorm van steun is dan ook van harte welkom! Hebt u vragen, ideeën, tips of opmerkingen? Dan vernemen wij deze graag, u kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen.

Nieuws

4 juli 2020 – Inzamelingsactie oud ijzer

D.V. zaterdag 4 juli 2020 zal er een inzamelingsactie gehouden worden van oud ijzer/ koper/ zink/ RVS en aluminium. Fietsbanden, rubber, tuinstoelen etc. kunnen NIET ingeleverd worden. U kunt het inleveren van 8:00 tot 13:00 uur bij Troost Houtbewerking, Industrieweg 25 te Staphorst. Opbrengst is bestemd voor Stichting Timotheos. Tijdens de inzamelingsactie houden wij ons

Lees meer