Timotheos werkgroep Urk

Ook dit jaar willen we als Werkgroep Urk van Stichting Timotheos weer Kerstpakketten maken en leveren. De winst op de pakketten is volledig voor Stichting Timotheos.

Stichting Timotheos is een Christelijke Stichting die werkzaam is in Malawi, voornamelijk in het gebied rondom de stad Blantyre. Door training, onderwijs en hulpverlening aan (wees)kinderen en studenten brengen we kennis over zodat men in grote mate zelfvoorzienend is en voor gezin, familie en vrienden (financiële) middelen heeft voor levensonderhoud en verdere ontwikkeling.

Wij als Werkgroep Urk zijn sinds het begin nauw betrokken bij de Stichting en hebben bijna allemaal met eigen ogen het leed in Malawi gezien. Daarom houden we diverse acties door het jaar heen om geld in te zamelen voor de diverse projecten van Stichting Timotheos.

Mocht u naast de kerstpakketten ook nog op een andere manier willen steunen, neemt u dan contact op met ondergetekende.

Stichting Timotheos heeft de ANBI-status waardoor giften aftrekbaar zijn!

We hebben enkele mooie pakketten voor u samengesteld waaruit een keuze gemaakt kan worden. Aangezien een en ander ingekocht en verpakt moet worden verzoeken wij u uw keuze zo snel mogelijk aan ons te laten weten.

Klik hier om de kerstpakkettenfolder te downloaden.

Alvast hartelijk dank of zoals ze in Malawi zeggen: Zikomo Kwambiri!
André Hakvoort Werkgroep Urk Stichting Timotheos 06-53287386